• UM-5DL A & B-Scan Keresztül Bevonat Ultrahangos Rétegvastagság Mérő Mérő DataView Szoftver +adatrögzítő Funkció
 • UM-5DL A & B-Scan Keresztül Bevonat Ultrahangos Rétegvastagság Mérő Mérő DataView Szoftver +adatrögzítő Funkció
 • UM-5DL A & B-Scan Keresztül Bevonat Ultrahangos Rétegvastagság Mérő Mérő DataView Szoftver +adatrögzítő Funkció
 • UM-5DL A & B-Scan Keresztül Bevonat Ultrahangos Rétegvastagság Mérő Mérő DataView Szoftver +adatrögzítő Funkció
 • UM-5DL A & B-Scan Keresztül Bevonat Ultrahangos Rétegvastagság Mérő Mérő DataView Szoftver +adatrögzítő Funkció

UM-5DL A & B-Scan Keresztül Bevonat Ultrahangos Rétegvastagság Mérő Mérő DataView Szoftver +adatrögzítő Funkció

 • Ft522 604
 • Ft580 671

Kapcsolódó termékek

Termékleírás

 • Modell Száma: GM200A
 • A Háttérvilágítás, Vagy Nem: No

 • Csomag Súlya: 0.15kg (0.33lb.)
 • Csomag Méret: 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
 • Készülék Típus: darab

Digitális Autóipari Bevonat Ultrahangos Festék Vas Vastagság Mérő Mérő Mini Film/Rétegvastagság Mérő Eszköz Csomag

Bevezetés: Ez a termék egy hordozható rétegvastagság mérő,amelyek gyorsan, nondestructively, pedig pontosan mérni a nem-fémes bevonat vastagsága (például festéket, film, stb.) fém aljzatra. Széles körben használják az észlelési területek, mint a feldolgozóipar, autómosó iparág, fém-feldolgozó ipar, vegyipar,valamint áru ellenőrzés. Funkciók: 1.Intézkedés bevonat vastagsága fém hordozó felület 2.Két módja van: Kocsi/Felhasználó 3.Három mérési módja: egységes mérés, folyamatos mérés, különbség érték mérés 4.Három kalibrálási funkció: nulla kalibrálás, két-pontos kalibrálás, valamint az alapvető kalibrálás 5.Metrikus egység és birodalmi egység 6.Auto power off Technológiai Paraméterek:

Műveleti Utasítás: 1.Kapcsolja be: Rövid nyomja meg a power gombot a készülék bekapcsolásához. Miután LCD full-screen display, modell információ megjelenik a képernyő (indikátor Autó úgy tűnik, Autó módban nem indikátor jelenik meg a Felhasználói mód), akkor a következő mérési felület. 2.Válasszuk a üzemmód: nyomja meg Hosszan a MODE buttonunder mérési felület csereautó/User mode 3.Autó mód: Autó módban lehet használni anélkül, kalibrálás, amely képes mérni bevonat vastagsága ofthree hordozó anyagok-vas, alumínium, cink, megfelelő mérésére a bevonat vastagsága autók. 4.User mód: Felhasználói mód igényel kalibrációs használat előtt, amely képes mérni bevonat vastagsága ofsubstrate anyag kalibrálás. 5.Automatikus kikapcsolás: A készülék automatikusan kikapcsol két perc a mérés, vagy öt perc után mérés. Mérési bevonat vastagság: 1.Nyomja meg a power gombot a levegőben, hogy kapcsolja be a műszert, miután LCD full-screen display következő BI hang, ami azt jelenti, hogy a mérés állami kezdődik. Minden alkalommal, amikor a power on tekinthető egységes mérés. 2.Nyomja meg a tapint könnyedén a bevont fém hordozó, a berendezés ki két hangok BI-BI, LCD mutatja a mért értéket a bevonat vastagsága. 3.Nyomja meg a MODE gombot a mérési módja. Három mérési módja közül választhat: egységes mérés, folyamatos mérés, különbség értéken történő értékelés. 4.Egyetlen mérés azt jelenti, hogy az adatok minden egyes alkalommal. Folyamatos mérés azt jelenti, hogy mindaddig, amíg a szonda nem hagy suface a szubsztrát, a műszer folyamatosan mérő. Különbség értéken történő értékelés azt jelenti, hogy a különbség érték között ez az idő, de múlt idő mérése. 5.Nyomja meg az EGYSÉG gombot, hogy válasszon egység. Vannak metrikus egység (mm), valamint a birodalmi egység(mil) közül lehet választani. 6.Ha bekapcsolja a műszer fém aljzat, ERR (hiba) megmutatja után LCD full-screen display, akkor a készülék kikapcsol, mert a rossz start-up módja. Figyelmeztetés a felhasználók számára: 1、Mivel a gépkocsi mód beépített adatok, a felhasználó nem tud tovább magatartás kalibrálás. Autó mód közvetlenül measurecoating thicknessof vas, alumínium, cink aljzat, alkalmas mérési thecoating vastagsága autók. 2、Értelmében Felhasználói mód, miután kalibrálása fém felület, a felhasználó csak intézkedés bevonat vastagsága ez a fém felszínén, nem más fémeket. Például, ha a kalibrálás egy vas hordozó, nem tud mérni bevonat vastagsága alumínium hordozó. 3、Felhasználói mód kalibrálás nem befolyásolja az Autó módba. 4、Autó mód az alapértelmezett, gyári beállítás. 5、gyári beállítást használja, vas szubsztrát, hogy kalibrálja a Felhasználói modell. 6、Kalibrálása a Felhasználói modell, átmérője aljzat legyen≥50 mm, aljzat vastagsága legyen≥0,5 mm. A csomag Tartalmazza: 1 x GM200A Rétegvastagság Mérő (fő egység)(Elem Nem Tartozék) 6 x Standard darab 1 x Használati angol Kézikönyv 1 x Buborékfólia Dobozban

Szállítás:

Amikor megrendelését,küldünk elem, 3 napon belül, ha a kifizetés megtörtént.

Nem garantáljuk, szállítási idő, minden nemzetközi szállítmányok különbségek miatt a vámhatóság elszámolási alkalommal az egyes országok, amely befolyásolhatja, hogy milyen gyorsan a termék ellenőrzött.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a vásárlók vagy a felelős minden további, vám, díjak, közvetítői díjak, illetékek, valamint az adók behozatalát az országba. Ezek a további díjak lehetnek gyűjtött a szállítás ideje. Nem fogjuk visszatérítés a szállítási díjak visszautasította szállítást.

Garancia & Karbantartás:

Kínálunk a 15 nap ingyenes csere. Vásárló kérheti a cserét követő 7 napon belül a számlát a terméket. A vevőnek vissza kell a termék az eredeti feltételek nekünk pedig fel kell tüntetni a szállítási költségeket, a megtérülést.

Visszajelzés:

Az elégedettség, pozitív visszajelzések nagyon fontosak számunkra. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások.

A Legfontosabb!!!

Ha bármilyen probléma van a termékek vagy szolgáltatások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás.

Címkék: Bevonat Vastagsága, rétegvastagság mérő, Vastagságmérő, Olcsó bevonat vastagsága, Kiváló Minőségű bevonat vastagság mérő, Kína vastagságmérő Szállítók

© BazarFresh.news. Minden Jog Fenntartva