• 1N5382B 1N5382 5W 140V ZENER DIÓDA EREDETI ROHS 50PCS/SOK Ingyenes Szállítás

1N5382B 1N5382 5W 140V ZENER DIÓDA EREDETI ROHS 50PCS/SOK Ingyenes Szállítás

  • Ft2 453

Kapcsolódó termékek

Termékleírás

  • DIY Kellékek: Elektromos
  • Modell: 5530-20
  • MPN: SECO 12' PRIZMA SARK, FELMÉRÉS, TELJES ÁLLOMÁS
  • Állapot: ÚJ

  • Készülék Típus: darab
  • Csomag Súlya: 5.0kg (11.02lb.)
  • Csomag Méret: 15cm x 16cm x 20cm (5.91in x 6.30in x 7.87in)

SECO

12' TLV váltózár prizma sark

#5530-20

Seco TLV 12 láb (3.65 m) prism sark épített masszív alumínium cső, két szakaszban állítható felső-menetes tipp. Elkészült az elektrosztatikus por festék bevonat a külső pólus állandó szitanyomott kettős osztások a belső sarkon. A TLV reteszelő rendszer kiküszöböli magasság hibák miatt meghibásodott a zárakat, könnyen állítható egy imbuszkulcs. A prizma sark-ban végzett mind a 10 metrikus. Ez a prizma sarkon működik minden 5/8X11 szál prizmák. Jön hordtáska.

AZÁLTAL, HOGY EGY AJÁNLATOT ELFOGADJA A FELTÉTELEKET ELADÓ

ÉRTÉKESÍTÉSI FELTÉTELEK:

Nyertes aukció van, Beleegyezett, hogy az elem megvásárlásához. KÉRJÜK, OLVASSA EL A LEÍRÁST, NÉZD MEG A KÉPEKET, A KUTATÁS A TÉTEL, HOGY LICITÁL, MAJD KÉRDEZD MEG AZ ÖSSZES KÉRDÉST ELŐTT AJÁNLATTÉTELI. Ha meggondolja magát (bármilyen okból) után ajánlattételi győztes lesz, 15% - os visszavételi díjat kell fizetnie annak érdekében, hogy a nem fizető ajánlattevő alerts, hogy benyújtani. A leggyorsabb feldolgozási idő használja (nem e-csekket vesz, fel, hogy 7 nap, hogy egyértelmű). Az összes ellenőrzés akár 10 napig is eltarthat, hogy tisztázzuk A bank, az elemek nem kerülnek kiszállításra a fizetési törli A bank. A licitálás, ön elfogadja, hogy az ajánlati ár, szállítási ár, adót, valamint a feltételeket, ez a tétel oldal; KÉRJÜK, hogy CSAK AJÁNLATOT, HA ELFOGADJA A FELTÉTELEKET.

Minden elpakolva, hogy a követelmények, a fuvarozó. Ha egy termék sérült, vagy elveszett a küldemény, kérjük lépjen kapcsolatba a szállítási fuvarozó közvetlenül panaszt. Az összes elem biztosított, akár a vételár a tárgy. Nem kérdés, bármilyen típusú visszatérítések elveszett vagy sérült elemek a szállítás.

NEMZETKÖZI AJÁNLATTEVŐK: KÉRJÜK, írjon a teljes levelezési címet valamint telefonszámot, így ki tudjuk számítani becsült szállítási költség. KÉRJÜK, vegye figyelembe, hogy te vagy a felelős minden behozatali vámok, illetékek, valamint, hogy az ország adót (ha alkalmazható).

KÉRJÜK, OLVASSA EL A LEÍRÁST, NÉZD MEG A KÉPEKET, A KUTATÁS A TÉTEL, HOGY LICITÁL, MAJD KÉRDEZD MEG AZ ÖSSZES KÉRDÉST ELŐTT AJÁNLATTÉTELI.

Címkék: prizma sark, topcon sark, sokkia topcon, Olcsó prizma sark, Magas Minőségű topcon sark, Kína sokkia topcon Szállítók

© BazarFresh.news. Minden Jog Fenntartva