• Autó Teherautó Kompresszor Papír Levegő Szűrő Elem Sárga 68x 36 x 40mm

Autó Teherautó Kompresszor Papír Levegő Szűrő Elem Sárga 68x 36 x 40mm

  • Ft1 132

Kapcsolódó termékek

Termékleírás

  • Típus: Kézi Szerszám Alkatrészek
  • Anyag: Magas Széntartalmú Acél
  • Modell Száma: Hatezer négyszáz harminc
  • Márka Név: MYTEC

  • Csomag Súlya: 0.2kg (0.44lb.)
  • Csomag Méret: 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
  • Készülék Típus: darab

Az online marketing platform "Az Ács-Műhely" a vatera piacterén-ben alakult június 5., 2015-ig. Van szakmai, illetve fejlesztése gyártási csapat, így tudjuk garantálni a termékek minőségét, valamint a biztonság, hatékonyság a szállítási folyamat.

A szolgáltatás filozófia a "Asztalos Műhely" az, hogy a legjobb szolgáltatást az asztalos szeretők a világ minden tájáról a legjobb termékeket. A termékeket a "Asztalos Műhely" fejlesztik, úgy terveztek, gyártottak Kínában. A szüntelenül törekvés minőségű, változatos, az innováció excelsior termelés, érzékelés, mind a jelen, az álom pedig a büszkeség, a "Made in China".

Ha bármilyen minőségi probléma, hogy vezet, hogy a hiba a termék, kínálunk egy megfelelő visszatérítési.

Ha a termék ki volt során elveszett a küldemény, ha a szállítmányozó cég bebizonyította, hogy felajánljuk önnek megfelelő visszatérítést.

Ha az összetevőket a termék sérült során a szállítmány, mi lesz a felelős. Az ügyfelek is kap részleges visszatérítés vagy adja ki újra a sérült alkatrészeket.

Mi lesz a hajó egész megrendelést követő 3-5 munkanapon belül, miután megkapta a teljes fizetés.

Kérjük, ellenőrizze a helyi vámpolitikai gondosan vásárlás előtt. Miután befejezte a fizetés, akkor készen kell lennie, valamint a felelős a vámkezelés az ország, ha szükséges. Mi általában írni kevesebb bejelentett érték a parancsot, de a szokások díj meghatározott, illetve a szolgáltató által felszámított, az ország szokásait, nem minket. Nem vagyunk felelősek semmilyen behozatali vám vagy adó.

A termékek eladási új, jobb, tesztelték, a szállítás előtt. Kérjük, ellenőrizze a csomagot gondosan, amikor aláírta.

Ha bármilyen kérdése vagy problémája az ön érdekében kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk ... mi mindent megteszünk, hogy megoldja azokat.Célunk az öt csillag szolgáltatás akarom, hogy boldog légy - időszak.

Visszacsatolás rendkívül fontos számunkra!

Ha elégedett vagy a tranzakció.kérjük, keresse a pillanatban, hogy hagyjon minket a pozitív visszajelzést.

Ön elégedettsége a legfontosabb.

Ha valami probléma van. akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a semleges vagy negatív értékelés.így tudtuk megoldani bármelyik vonatkozik.

Címkék: knurl knurling, fúró készlet, készlet 10, Olcsó knurl knurling, Magas Minőségű meghatározott gyakorlat, Kína meghatározott 10 Szállítók

© BazarFresh.news. Minden Jog Fenntartva